Volgende Forza Horizon speelt zich mogelijk af in Mexico

Volgende Forza Horizon speelt zich mogelijk af in Mexico

Forza Horizon 5 speelt zich mogelijk af in Mexico. Dat melden bronnen van href="https://www.windowscentral.com/could-forza-horizon-5-be-set-mexico" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Windows Central</a>.

"Hoewel we nog geen hard bewijs hebben dat Forza Horizon 5 zich daadwerkelijk afspeelt in Mexico, kunnen we op z'n minst zeggen dat we van betrouwbare bronnen hebben gehoord dat het inderdaad het geval kan zijn." 

Ook zegt het platform dat dat het vijfde deel 'vrijwel zeker' bestaat. De game is officieel nog niet aangekondigd.

Er gaan al langer geruchten over de setting van Forza Horizon 5. Zo werd eerst vermoed dat de game zich afspeelt in Japan, maar volgens VentureBeat-journalist Jeff Grubb is dat niet het geval. Ook hintte hij ernaar net als Windows Central te hebben gehoord dat ontwikkelaar Playground Games de racegame naar Mexico brengt.

Forza Horizon 4 verscheen in 2018 en speelt zich af in Engeland. Playground werkt momenteel officieel aan een nieuwe Fable-game, waarvan de releasedatum nog onbekend is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt mij een uitstekende keuze! Mexico heeft alles in huis om als gastland te fungeren. Mooie steden, fantastische natuur, uitgesproken kleuren palet. Ander gerucht was Japan geloof ik.. wat op zich ook fantastisch kan zijn. Ik kijk er wel naar uit. Horizon 4 is one of the most fun driving games die ik ken.

0
test

@kleinekoosjer Yep, start 'm nog regelmatig op, deel vier

0
test

@MartinVerschoor Enige nadeel is dat sinds een of twee updates geleden de multiplayer vrijwel onspeelbaar is. Tenminste op Xbox. Soms laad hij normaal maar veelal kun je 10+ minuten wachten tussen races omdat de game blijft hangen in het laadscherm of in de lobby. Erg vervelend.

0
test

Heerlijke race games zijn het moet nog even deel 3 uitspelen.

0

Aanbevolen voor jou