Volgende Fortnite-crossover is mogelijk met Birds of Prey

Volgende Fortnite-crossover is mogelijk met Birds of Prey

Het volgende crossover-evenement voor Fortnite is wellicht met Birds of Prey, de nieuwe actiefilm met Margot Robbie als Harley Quin.Epic heeft al een hoop crossovers achter de rug, de meeste recente hiervan was Star Wars.

De hint voor deze crossover werd gedaan via een aantal tweets. Warner Bros. Pictures deelt een video van de Birds of Prey-actrices, waaronder Margot Robbie die Harley Quinn speelt. Het officiële Twitteraccount van Fortnite reageert met een subtiele "tot snel, Harley!" Warner Bros. Pictures reageert daar vervolgens op met, "kan niet wachten," en een kussende smiley.

Fortnite-crossovers komen wel vaker voor; voorgaande crossovers in de battle royale-game waren onder andere met Borderlands 3, Stranger Things, Batman en Star Wars. Er bestaat een kans dat het crossover-evenement live gaat op 7 februari, samen met de première van Birds of Prey. Nog niks is bevestigd, het enige wat wijst op een mogelijk samenwerking zijn deze tweets. Tot een officiële aankondiging wordt gedaan, blijft het dus speculatie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar... Birds of Prey wordt R-rated en Fortnite wordt voornamelijk door (jonge) tieners, en zelfs kinderen, gespeeld die de zaal niet in zullen komen. Beetje aparte combo, of zie ik dat verkeerd?

0

Aanbevolen voor jou