Volgende Call of Duty-game wordt waarschijnlijk later dan gebruikelijk onthuld

Volgende Call of Duty-game wordt waarschijnlijk later dan gebruikelijk onthuld

Activision onthult de volgende Call of Duty-game waarschijnlijk later dan gebruikelijk. Dat zegt Rob Kostich, directeur van Activision Publishing en hoofd van de franchise in een href="https://venturebeat.com/2021/04/22/rob-kostich-interview-after-400-million-call-of-duty-games-sold-activision-still-has-big-plans-ahead/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">interview </a>met Venturebeat.

Kostich geeft aan dat de game, net als vorig jaar, waarschijnlijk wat later dan afgelopen jaren wordt aangekondigd.

"De voornaamste reden is wat je hebt gezien in seizoen 3 (van Warzone) deze week", legt hij uit. "We hebben zoveel om over te praten en zoveel nieuws deze week. We willen ons daarop richten met de community, ons richten op die reis met hen.

Vorig jaar deden we ook een aantal gave dingen met het integreren van de Black Ops Cold War-onthulling in Warzone. Dat zijn de dingen die we willen organiseren: Call of Duty ontdekken terwijl ze spelen. Dat is onderdeel van het plezier van onze marketingteams."

Kostich benadrukt dat de marketing rondom de franchise aan het veranderen is en de focus wordt verlegd naar 'de community meenemen op reis', waardoor de aankondiging mogelijk later plaatsvindt dan gewoonlijk.

Call of Duty: Black Ops Cold War werd vorig jaar in augustus onthuld. Naar verluidt werkt Sledgehammer Games momenteel aan het volgende deel, dat WW2: Vanguard zou heten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een nutteloos nieuwsbericht.

0
test

@Agent 4125 Dat maakt jouw reactie nóg nuttelozer.

0
test

@WijvanWCeend Nee

0
test

Natuurlijk word deze uitgesteld, ik denk dat dit nog steeds komt omdat er bijna geen ps5 en Xbox worden verkocht, alle games worden uitgesteld naar volgend jaar

0

@Ron_k Bijna geen? Playstation heeft zijn eigen record verbroken van meeste verkocht. Er is gewoon ZOVEEL vraag naar

0
test

@rreloaderr verkocht ja, maar hoeveel daarvan zijn ook daadwerkelijk geactiveerd. Of staan gewoon niets te doen bij Scalpers?

0

Aanbevolen voor jou