Volg MLG Columbus 2011 live op Gamer.nl | Gamer.nl

Volg MLG Columbus 2011 live op Gamer.nl | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De laatste toernooidag van het evenement begint vandaag om 16:00 uur. Profe ionele commentatoren voorzien het beeldmateriaal van commentaar: Chris Puckett, Scott Lu ier en Chris Smith voor Halo: Reach, Corey Dunn, Josh Parker en Sean Bellafiore voor Call of Duty: Black Ops.

Anders dan tijdens het MLG-toernooi in Dallas wordt tijdens het Columbus-evenement op twee zenders StarCraft II uitgezonden. De ene zender doet verslag van de main stage, de andere zendt de wedstrijden van de andere podia uit. Day[9] en DJ Wheat voorzien de main stage-wedstrijden van commentaar, terwijl de andere wedstrijden worden besproken door ItmeJP, Tastele en Artosis.

De livestream is hier te vinden. Bekijk hier het hele tijdschema van alle wedstrijden. In ons Major League Gaming-do ier kun je alle artikelen over de elektronische sport en MLG die al eerder geplaatst zijn nog eens teruglezen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou