Voetbalclub Juventus exclusief in eFootball PES 2020

Voetbalclub Juventus exclusief in eFootball PES 2020

De voetbalclub Juventus is exclusief beschikbaar in eFootball PES 2020, als onderdeel van een aangekondigde samenwerking tussen de twee. Dit betekent dat de naam van de club niet gebruikt mag worden in Fifa 20.

In een bericht op het officiële Twitter-account van Pro Evolution Soccer (PES) is aangekondigd dat de franchise een exclusieve samenwerking is aangegaan met de voetbalclub Juventus. De samenwerking houdt in dat PES 2020, dat op 10 september lanceert, gaat beschikken over het authentieke tenue van Juventus, 3D-scans van de spelers en de Allianz Stadium. Ook gaat de speler Miralem Pjanić een rol vervullen als ambassadeur van PES en wordt Juventus-legende Pavel Nedvěd toegevoegd aan het spel.

De exclusieve deal tussen PES en Juventus betekent dat de naam, het logo en het tenue van de voetbalclub niet gebruikt mogen worden in Fifa 20, de grote concurrent van PES. In plaats hiervan heeft EA bekendgemaakt dat Juventus in het spel gaat spelen onder de naam Piemonte Calcio. Hierbij refereert Piemonte naar de regio Piëmont, het gebied waar de club zich bevindt, terwijl Calcio het Italiaanse woord is voor voetbal.

EA behoudt wel rechten tot het gebruiken van de spelers van Juventus in Fifa 20. In een lijst met veelgestelde vragen wordt dan ook gezegd dat de authentieke namen en gezichten van de spelers gewoon beschikbaar zijn in het spel. Ook heeft de verandering volgens EA geen invloed op de populaire Ultimate Team-modus.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Veel vertrouwen in PES 2020 als je ook option file kan doen op de Xbox hebben ze echt een FIFA killer op de markt gebracht.

0
test

@TommyVercetti Tja.. dat blijft een gemis.. Snap niet dat MS daar niets aan doet. Maar verder altijd PES > FIFA. PES 2019 vond ik erg goed; laat 2020 maar komen.

0
test

@kleinekoosjer Ja klopt op de 360 kon je heel makkelijk de option file installeren en als je 360 omgebouwd was kon je alles aanpassen van menu, muziek tot grasmat.

0
test

Even afgezien van het feit dat PES altijd juist aan de verkeerde kant stond wat licenties in het voetbal voor hun spellen, is het een beetje belachelijk dat je licenties moet betalen voor het gebruik van de naam. Ze moeten blij zijn dat ze gratis reclame krijgen (de voetbalclubs) En al zou er een goede reden voor zijn, dan zijn de exclusieve deals op zijn minst gezegd irritant. (En dan speel ik geeneens voetbalspelletjes)

0

@Sisko Zo werkt dat niet in topsport. De enige reclame maak je daar zelf door te presteren. En de Fans die het thuis willen naspelen kopen het spel waar hun favoriet in zit. De clubs maken dus reclame voor het spel en niet andersom.

0

Aanbevolen voor jou