Vliegende mounts alsnog niet mogelijk in Warlords of Draenor | Gamer.nl

Vliegende mounts alsnog niet mogelijk in Warlords of Draenor | Gamer.nl

Vliegen in de nieuwe gebieden van World of Warcraft: Warlords of Draenor blijft onmogelijk. Dit bevestigt Blizzard in een interview met Polygon.

Blizzard meldde eerder dat ze de optie om te vliegen later zouden toevoegen in de nieuwe gebieden die de uitbreiding Warlords of Draenor toevoegde.

"Kijkend naar de impact van de mogelijkheid om te vliegen in de laatste paar uitbreidingen, realiseerden we dat we het toevoegden uit gewoonte sinds de introductie in The Burning Crusade, maar eigenlijk doet het op veel verschillende manieren afbreuk aan de gameplay", meldt lead designer Ion Hazzikostas.

Als voorbeeld geeft hij een quest waarin de speler een gevangene moet bevrijden uit een vijandig kamp, waar hij of zij normaliter doorheen zou moeten vechten, maar nu kunnen ze naar binnen vliegen, de gevangene oppikken en ervandoor gaan. "Het laat de wereld zoveel kleiner lijken", zegt hij.

Om spelers tegemoet te komen, werkt Blizzard aan een verbeterd taxi-systeem, waarmee spelers gemakkelijk van A naar B kunnen komen, om hen zo de frustratie van het hele lange reizen te besparen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou