Zo krijg je alle pokémon naar Pokémon Home

Zo krijg je alle pokémon naar Pokémon Home

Deze maand komt de nieuwe pokémon-service, Pokémon Home uit. Via deze service kunnen spelers pokémon uit eerdere generaties opslaan in Pokémon Home. Redditgebruikers hebben een visualisatie gemaakt met de uitleg hoe dit moet. Ook van games die officieel niet door Pokémon Home ondersteund worden.

In eerste instantie leek het alleen mogelijk om pokémon van bepaalde games op Pokémon Home te zetten, via Pokémon Bank. Dat is alleen mogelijk met premium abonnement .

Eerst leek het alleen mogelijk om pokémon die al in de Pokémon Bank stonden (de voorganger van Pokémon Home) met een premium abonnement over te zetten naar Pokémon Home. Nu hebben Redditgebruikers dominodave en YamiArtio uitgezocht dat met veel tussenwegen pokémon uit oude games, zoals; Pokémon Colloseum, Pokémon Stadium en My Pokémon Farm nog steeds via Pokémon Bank op Pokémon Home kan krijgen. Veel trade-services van deze games zijn nog steeds online.

De enige service die echt uit de lucht is, is Pokémon Dream World. Bij deze service is het helaas niet meer mogelijk om de pokémon naar de Pokémon Bank over te zetten. Je kan de volledige datavisualisatie hieronder bekijken.

Pokémon Home visualisatie

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou