Visceral Studios overweegt PC-versie Dead Space 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gisteren liet een woordvoerder van EA nog weten dat een PC-versie van Dead Space 2 niet in de planning zit. De reactie kwam nadat EA een releaselijst vrij had gegeven waarop Dead Space 2 wel voor consoles en handhelds werd genoemd, maar niet voor PC."We overwegen een PC-versie", zei de woordvoerder vandaag tegen Eurogamer. "We kondigen op dit moment nog niets aan. Visceral Studios doet op dit moment zijn best een uitstekend vervolg op de populaire game Dead Space te maken voor de Xbox 360 en PlayStation 3."

Verwarring

Daarnaast lijkt er bij Electronic Arts zelf ook verwarring te heersen over de systemen waarop Dead Space 2 uitkomt. Op het forum van Electronic Arts valt te lezen dat de game ook naar de PC komt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou