Vijfde Resident Evil-film in 2012 in bioscoop | Gamer.nl

Vijfde Resident Evil-film in 2012 in bioscoop | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Haters gaan de film haten, maar de franchise heeft zo zijn eigen charme en ik kijk ernaar uit wat voor game-elementen ze in de film gaan stoppen", zegt Capcom's Jgonzo op de officiële Capcom Unity-blog. De nieuwe 3D-film, die de werktitel Resident Evil 5 draagt, komt twee jaar na Resident Evil: Afterlife uit en speelt zich af na de gebeurteni en in Afterlife. 

Resident Evil: Afterlife uit 2010 bracht 168 miljoen euro op en is daarmee de meest succesvolle Resident Evil-film ooit. De opbrengsten zijn volgens Box Office Mojo bijna net zo hoog als die van de eerste drie films samen.

Devil May Cry

Screen Gems is wederom verantwoordelijk voor de productie van de Resident Evil-film. Vorige week werd ook bekend dat de productiemaatschappij de rechten heeft gekocht op het maken van films van de Devil May Cry-serie. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou