Vijf features inbegrepen in Nintendo Switch Online | Gamer.nl

Vijf features inbegrepen in Nintendo Switch Online | Gamer.nl

Tijdens de Nintendo Direct-presentatie van afgelopen nacht zijn de details bekendgemaakt van de inbegrepen features voor leden van Nintendo Switch Online.

In een vermakelijke video legt Nintendo uit over welke functies leden kunnen beschikken. Zo geeft de dienst spelers toegang tot het online kunnen spelen van verschillende games. Daarnaast krijgen spelers toegang tot een groeiende bibliotheek aan NES-games die tevens ook online gespeeld kunnen worden.

Verder bevat de dienst een opslagcloud ter voorkoming van het verliezen van progre ie indien de console beschadigd raakt. Ook is er een smartphone-app beschikbaar voor leden die spelers met elkaar laat communiceren en een overzicht geeft van verschillende games, zoals Splatoon 2. De app krijgt een update om de algehele prestatie en gebruiksgemak te verbeteren in combinatie met het bieden van ondersteuning voor meer games.

Als laatst werd benoemd dat leden toegang krijgen tot exclusieve aanbiedingen. Momenteel bevinden zich de exclusieve NES-controllers voor de Switch op de website als speciale aanbieding die eveneens werden geïntroduceerd bij de presentatie.

Bekijk hieronder de video over de verschillende features van Nintendo Switch Online.

Nintendo Switch Online gaat op 19 september van start.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou