Vierde seizoen PlayerUnknown's Battlegrounds richt zich op verhaal

Vierde seizoen PlayerUnknown's Battlegrounds richt zich op verhaal

In het vierde seizoen van PlayerUnknown's Battlegrounds wordt de focus gelegd op het verhaal van het battle royale-spel. Zo is er een filmische trailer uitgebracht en ondergaat de originele map een aantal veranderingen.

Het vierde seizoen van PlayerUnknown's Battlegrounds gaat op 24 juli van start. TS Jang, de uitvoerend producent van het spel, legt in een

Watch on YouTube

uit dat dit seizoen zich richt op de originele map Erangal, dat een aantal grote visuele veranderingen ondergaat. Zo gaan een aantal gebieden op de schop, worden er nieuwe gebouwen toegevoegd met verbeterde graphics en kunnen spelers meer te weten komen over het eiland.

De veranderingen van de map sluiten aan bij de

Watch on YouTube

van PUBG, die eerder deze week werd uitgebracht. Hierin wordt voor het eerst ingegaan op het achtergrondverhaal van het spel. In de video is te zien hoe het eiland Erangel in 1965 werd binnengevallen en sindsdien onbewoond is. De enige overlevende van de aanval gebruikt het eiland nu om mensen de kans te geven hun 'ware zelf' te ontdekken en bestuurt het battle royale-spel vanaf een onbekende locatie. Met behulp van verschillende camera's verspreid over het eiland kan hij alle spelers volgen.

Ook de nieuwe Survivor Pass die in het vierde seizoen van PUBG wordt geïntroduceerd, genaamd Aftermath, legt de focus op het leren over het verleden van Erangel. Bezitters van de pas kunnen tijdens het seizoen meer dan honderd outfits en items vrijspelen, die te maken hebben met de uitgebreide historie van het eiland. Alle veranderingen die worden doorgevoerd zijn nu beschikbaar op de testservers van het spel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben zelf niet zo'n fan van deze richting. Ten eerste interesseert het ''verhaal'' van deze game me voor geen meter. Ze kunnen nu wel met terugwerkende kracht allemaal lore erin gaan stoppen, maar ik zie PUBG echt puur als een Gameplay game. Maar wat ik vooral jammer vind is de remake van de originele map. Ik vond het juist tof dat deze map wat vrolijker en lekker groen-groen was. Ik heb echt totaal geen behoefte aan een grauwe grijze oorlogsmap. Andere assets zijn gelukkig wel mooi verbeterd, en ook de patchnotes voegen wat leuke en quality of life upgrades toe. Ben benieuwd!

0

Aanbevolen voor jou