Vier Nederlanders plaatsen zich voor het WK Fifa 22

Vier Nederlanders plaatsen zich voor het WK Fifa 22

Vier Nederlanders en twee Belgen hebben zich geplaatst voor het wereldkampioenschap Fifa 22.

De Nederlandse spelers die zich hebben geplaatst zijn Levi de Weerd, Emre Yilmaz, Manuel Bachoore en Damian Sitaram. Gilles Bernard en Stefano Pinna vertegenwoordigen het zwart, geel en rood van België. 

Het toernooi, de FIFAe World Cup, wordt van 14 tot 17 juli gespeeld in Kopenhagen. In totaal doen er 32 spelers mee en is er ruim 1,2 miljoen euro te verdienen. In de video hieronder is te zien hoe Levi de Weerd reageert op het behalen van het eindtoernooi.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijf het toch bijzonder vinden dat zoveel mensen een Esport serieus kunnen nemen terwijl de spelers 0 controle hebben over wat de meeste spelers op het veld doen. Je moet maar net hopen dat je verdedigers goed meelopen met de aanvallers van je tegenstander, en dat je keeper geen blunder maakt. Ik denk dat iedereen die tegen vrienden speelt wel talloze potjes heeft gewonnen en verloren puur en alleen omdat een speler op het veld iets totaal idioots doet.

0
test

@poklaan er zal toch een bepaald skillniveau aan vastzitten anders zouden er geen spelers zijn die uitblinken. Dat gezegd hebbende is het ook niets voor mij. Onder esports vallen volgens mij ook andere genres trouwens zoals shooters, dat is dan weer een ander verhaal.

0
test

@Riyakuya Tuurlijk zit er wel een bepaald skillniveau aan vast, maar als het om een sport game gaat kan je als speler nooit volledige controle hebben over alle spelers op het veld en is het dus tot op zekere hoogte maar hopen dat de AI je niet naait.

0

Aanbevolen voor jou