Vier keer DLC op komst voor Split/Second | Gamer.nl

Vier keer DLC op komst voor Split/Second | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste drie DLC-toevoegingen bestaan uit auto’s en autoacce oires. De vierde DLC, die voor september gepland staat, voegt volgens de Facebook-pagina meer toe, waaronder een nieuwe track.

De prijzen en specifieke releasedata voor de DLC zijn nog niet bekendgemaakt. Wel valt op de pagina te lezen dat de derde DLC, die een speciale uitvoering van de ‘Ryback Cyclone’-wagen uit het oorspronkelijke spel toevoegt, gratis verstrekt wordt, als "blijk van waardering voor de geweldige community [van Split/Second]".

Split/Second: Velocity is een racegame waarin spelers de omgevingen kunnen manipuleren om tegenstanders dwars te zitten. De impact van deze veranderingen varieert en kan als toppunt zelfs het hele verloop van de race veranderen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou