Video vergelijkt graphics Flight Simulator X met die van Flight Simulator 2020

Video vergelijkt graphics Flight Simulator X met die van Flight Simulator 2020

Er is een video uitgekomen die de graphics van Flight Simulator X 2006 met die van Flight Simulator 2020. De video is gemaakt door het YouTube-kanaal Flight Sim.

Flight Simulator X (FSX) kwam uit in 2006 op de pc. In de video worden er een aantal vliegvelden uit FSX vergeleken met de nieuwe versies uit die van Flight Simulator 2020. Zo worden de verschillen in graphics tussen Donegal Airport in Ierland, Alice Springs airport in Australië en het vliegveld op Saba getoond. De volledige video is hieronder te bekijken.

Flight Simulator moet ergens dit jaar uit gaan komen op de Xbox One en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Lees hier meer over de specificaties voor deze vliegsimulator.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver minecraft

0

@denver Flappy Bird?

0

@denver Daggerfall :)

0
test

@denver hadden de vorige delen niet ook al de hele wereld? Alleen in minder detail. En dat is een beetje het punt he. Je kan een wereld zo groot maken als je wil. Maar hoe gevuld en gedetailleerd is ie?

0
test

Om eerlijk te zijn vind ik de graphics van de nieuwe game in dit filmpje een beetje tegenvallen. Het is uiteraard beter dan fsx. Maar wat wil je 14 jaar later. Ik heb een idee dat het een stap terug is van vorige filmpjes.

0

Aanbevolen voor jou