Video van Return of Alice was door fan gemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Return of Alice zou het vermeende vervolg op American McGee's Alice zijn. "Gisteren hebben een aantal websites een video van Alice opgepikt die gemaakt is door één van onze fans en naar buiten gebracht als een officiële trailer van Alice 2. Ik wil dit rechtzetten:  zoals ik al zei is dit geen officiële trailer en bevat het niet de grafische stijlen of verhaalelementen van Alice 2. We kijken er naar uit om in de toekomst informatie over het spel te delen", aldus McGee.

Promotie

De maker van de video, Troy Morgan, heeft op zijn website aangegeven verrast te zijn over de reacties op zijn video. Hij zegt de video te hebben gemaakt als een marketing-presentatie voor Electronic Arts en American McGee.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou