Vicarious Visions is samengevoegd met Blizzard

Vicarious Visions is samengevoegd met Blizzard

Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ontwikkelaar Vicarious Visions is door Activision samengevoegd met Blizzard.

Volgens GamesIndustry.biz houdt de nieuwe samenvoeging in dat de meer dan tweehonderd werknemers van Vicarious Visions zich gaan richten op "bestaande Blizzard-games en -initiatieven". De studio zou al enige maanden met Blizzard hebben samengewerkt, al is officieel niet bekend aan welk project.

Jason Schreier van Bloomberg meldt echter dat Vicarious Visions werkt aan een remake van Diablo 2, waarvan de naam Diablo 2: Resurrected zou zijn. In eerste instantie zou die remake door Blizzards Team 1 worden gemaakt, de studio achter het gematigd ontvangen Warcraft 3: Reforged. Blizzard gaf de remake daarna aan het team achter Diablo 4, maar Vicarious Visions zou nu dus een handje helpen.

Vicarious Visions bestaat al meer dan drie decennia, maar werd in 2005 overgenomen door Activision. De studio werkte niet alleen aan diverse Skylanders- en Guitar Hero-games, het was ook verantwoordelijk voor Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Met het vorig jaar uitgekomen Tony Hawk's Pro Skater 1+2 gooide de studio hoge ogen.

Vicarious Visions
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou erg geïnteresseerd zijn in een Diablo 2 remake, heb m toendertijd wel gespeeld maar had ik eigenlijk geen idee wat ik aan het doen was. Dus wel leuk om nog een keer te doen met betere graphics Alleen erg weinig vertrouwen in sinds Warcraft 3 Reforged. Verschrikkelijke remake, amper communicatie en ipv nuttige dingen te patchen passen ze footprints aan zodat die beter bij de rassen passen. Wat was dat een aanfluiting dus heb weinig hoop voor deze remake

0
test

🥂

0

Aanbevolen voor jou