Vette screens en meer info van creepy FPS BioShock | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Een van de meest beklemmende FPS games uit de geschiedenis van computer games is voor mij persoonlijk System Shock 2. Ik was dan ook bijzonder aangenaam verrast met de aankondiging van BioShock en nu ik de nieuwe informatie over de game en de bijbehorende screenshots zie, kan ik haast niet wachten tot medio mei 2007, wanneer de game in de winkelschappen zal gaan ploffen.

De nieuwe informatie vertelt dat wat liefhebbers van System Shock 2 helemaal blij zal maken. BioShock zal namelijk een zelfde systeem hanteren van upgrades aan je lichaam en uitrusting maar zal ook de beklemmende sfeer bevatten die de vorige games wisten neer te zetten. Je zal aan de hand van Iongels, Toxins en explosieven je wapens aan  moeten pa en en ook je lichaam kan je met behulp van over de gehele onderwater stad verstopte Plasmid Stations voorzien van de nodige buffs en coole nieuwe features. Het enige waar je zelf mee in de knoop zal komen is het feit dat je voor veel van de features de bevolking van Rapture (de onderwater stad) zal moeten uitmelken of misbruiken. Of je daar aan begint is aan de speler zelf.

De overige screenshots kan je bezichten op de Gamepage van BioShock. De game staat gepland voor een release in mei 2007 voor zowel PC als Xbox 360 en wordt uitgegeven door 2K.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou