Vervolg op Titan Quest mogelijk in de maak

Vervolg op Titan Quest mogelijk in de maak

Ontwikkelaar HandyGames werkt aan een nieuw spel. Fans speculeren dat het om een vervolg op Titan Quest gaat.

Op Twitter plaatste de Duitse ontwikkelaar, dat onderdeel is van THQ Nordic, artwork van een onbekend spel met het jaartal '2021' erin afgebeeld. Hoewel er geen titel wordt genoemd, vermoeden fans dat het om een nieuwe Titan Quest-game gaat.

Titan Quest verscheen in 2006, kwam in 2016 naar iOS en Android en in 2018 naar PlayStation 4, Xbox One en Switch. De hack-and-slasher kreeg toen zelfs nieuwe downloadbare content. Titan Quest is echter niet ontwikkeld door HandyGames, maar door Iron Lore Entertainment - ook onderdeel van THQ.

Fans hopen nu dat het om een nieuwe Titan Quest gaat, gebaseerd op de stijl van de artwork in de tweet en het feit dat THQ Nordic de IP in handen heeft. Daarbij lijken de personages nagenoeg hetzelfde eruit te zien als op artwork van het originele spel. Het is niet duidelijk wanneer HandyGames officieel de game aankondigt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Liever Diablo 2 remake, maar oke hier doe ik het voor.

0
test

@DutchDice Persoonlijk vind ik de setting van Titan quest leuker en gameplay vergelijkbaar goed dus opzich ben ik helemaal voor.... Ware het niet dat de consoleport een grote prutszooi was met dagelijks 50 vastlopers, gameplay brekende bugs en andere ellende. Na 2 jaar is de boel minimaal gepatched (speelbaar als solospeler maar ellende met 2 of 3 spelers) en zijn ook nog 2 stuks overpriced dlc uitgebracht, ook vol met bugs. (terwijl de console versie verkocht was als definitive edition....) Wat mij betreft f*ckfest vergelijkbaar met de launch van Cyberpunk 2077 alleen krijgt die veel meer negatieve aandacht. Dus ik ben gematigd positief bij dit nieuws

0
test

Nieuwe ARPGs games zijn altijd welkom.

0

Aanbevolen voor jou