Vervolg op Alien Breed in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ESRB beschrijft Alien Breed 2: A ault als een game waarin spelers vanuit een vogelperspectief donkere ruimtes en gangen van een ruimteschip onderzoeken. Dit in een poging de stroomvoorzieningen op te starten om toegang te krijgen tot nieuwe delen van het schip. De tegenstanders zijn aliens, die vanuit hun schuilplaatsen de speler aanvallen. De speler beschikt over verschillende wapens, waaronder een a ault rifle, een jachtgeweer, een vlammenwerper en granaten. Ook maakt de organisatie melding van "grote aliens die als bazen dienen" die de speler moet verslaan.

Alien Breed: Impact

Vorige week berichtte ontwikkelaar Team17 nog dat Alien Breed: Impact deze zomer op de PC en PlayStation Network verschijnt. Impact is een opgepoetste versie van het eerder verschenen eerste deel. In deze nieuwe versie zijn wapens aan te pa en, is de coöperatieve modus verbeterd en is er een proloog aan de game toegevoegd die het verhaal verduidelijkt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou