'Vervolg op A Plague Tale in ontwikkeling'

'Vervolg op A Plague Tale in ontwikkeling'

Asobo Studio werkt mogelijk al aan een vervolg op het eerder dit jaar verschenen A Plague Tale: Innocence.

De Franse publicatie Xbox Squad meldt dat uitgever Focus Home Interactive een vervolg heeft aangevraagd bij de ontwikkelaar. De website zegt dit te hebben vernomen van een anonieme bron binnen de uitgever. Het spel zou in 2020 worden aangekondigd, maar pas in 2022 moeten verschijnen. Focus Home heeft het gerucht bevestigd noch ontkend tegen Eurogamer.

A Plague Tale: Innocence verscheen afgelopen lente voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Hugo leidt bovendien aan een mysterieuze ziekte.

Gamer.nl gaf een 8,5 aan de eerste game en schreef: "Hoewel A Plague Tale: Innocence clichés kent, is het de optelsom van geloofwaardige personages, een geweldige soundtrack en een sfeervolle setting die van het geheel een overtuigend en meeslepend avontuur maken. Als liefhebber van singleplayerervaringen mag je deze niet aan je voorbij laten gaan."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes!

0
test

Goeie game, net uitgespeeld. De sfeer, muziek en duur (circa 12uur) zijn perfect uitgebalanceerd.

0

Aanbevolen voor jou