Verschillende speciale edities voor Battlefield 1 aangekondigd | Gamer.nl

Verschillende speciale edities voor Battlefield 1 aangekondigd | Gamer.nl

Battlefield 1 krijgt diverse speciale edities, waarmee spelers onder andere drie dagen voor de officiële release al kunnen spelen.

Naast de normale uitgave van de game, biedt de Early Enlister Deluxe Edition drie dlc-packs, namelijk het Hellfighter pack, het Lawrence of Arabia Pack en het Red Baron Pack. Hierin zitten exclusieve wapens, skins en voertuigen voor in de multiplayer.


Het meest unieke van deze versie is dat spelers drie dagen voor de release van 21 oktober al kunnen spelen. De speciale editie kost 79,99 dollar, een Nederlandse prijs is nog niet bekendgemaakt.

Daarnaast is de Battlefield 1 Collector's Edition aangekondigd voor 220 dollar. Het is nog niet bekend hoe mensen in Nederland aan de editie komen, maar mogelijk wordt deze binnenkort in winkels aangeboden. Op Amazon staat de Amerikaanse versie al te koop.

De Collector's Edition heeft alles van de Early Enlister Deluxe Edition en daarnaast ook fysieke extra's, waaronder een beeldje, een steelbook case, een kleed, een dek kaarten en een patch. Een foto van deze editie is hieronder te zien.

Battlefield 1 werd afgelopen avond aangekondigd. Lees hier het nieuwsbericht, hier meer details over de multiplayer en hier de eerste preview.

Battlefield 1

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou