Vermelding Vita-versie MOH: Warfighter is fout (Update) | Gamer.nl

Vermelding Vita-versie MOH: Warfighter is fout (Update) | Gamer.nl

Mario Tennis is misschien wel de beste sportieve spin-offreeks van Mario's reguliere avonturen. Vooruit, na Mario Kart dan. Feit is dat de even robuuste als toegankelijke gameplay van de serie ons vaak uitstekend vermaakt hebben. Jammer genoeg is die essentie vrijwel compleet uitgehold in het nieuwste deel voor de Wii U.

Oorspronkelijk bericht: Op het Help Center van Electronic Arts, een plek voor consumenten om informatie over EA-games op te zoeken, wordt Medal of Honor: Warfighter voor PlayStation Vita genoemd. Dit ontdekte website MP1st. Mogelijk gaat het om een fout.

EA heeft namelijk nog geen officiële aankondigingen gedaan over een eventuele Vita-versie. Wie echter binnen de Help Center-website zoekt op het spel en vervolgens "Platforms" aanklikt, ziet naast de PlayStation 3-, Xbox 360- en PC-versie ook een PS Vita-versie staan. Medal of Honor: Warfighter komt voor de eerste drie platformen op 25 oktober uit. Onlangs werd bekend dat het pre-orderen van de Limited Edition toegang geeft tot de bèta van Battlefield 4.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou