Verkopen Kinect niet afhankelijk van recensiescores | Gamer.nl

Verkopen Kinect niet afhankelijk van recensiescores | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Naar ons idee zijn [de titels van Kinect] van een ander kaliber dan de spellen die op doorgewinterde gamers zijn gericht. De correlatie tu en een recensiescore voor Halo: Reach en zijn verkoopcijfers is erg hoog, maar bij Kinect Sports gaat het meer om plezier maken", aldus Greenberg.

Hoe de recensiescores uit gaan vallen weet Greenberg niet. "Ik heb geen idee hoe recensenten die games gaan beoordelen, omdat ze zo uniek zijn en anders dan wat ze gewend zijn. We hopen natuurlijk geweldige recensies te zien, maar ik denk niet dat er eenzelfde correlatie bestaat tu en die scores en de daadwerkelijke verkopen van de besproken spellen." Kinect ligt vanaf 10 november in de winkels, met een adviesprijs van 149,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou