Verhaaltrailer en gameplaybeelden Hyrule Warriors: Age of Calamity uitgebracht

Verhaaltrailer en gameplaybeelden Hyrule Warriors: Age of Calamity uitgebracht

Koei Tecmo en Nintendo hebben tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe verhaaltrailer voor Zelda-spin-off Hyrule Warriors: Age of Calamity onthuld.

In de beelden wordt getoond hoe Link en Zelda een aantal van de Champions, een jonge versie van Impa en een kleine Guardian-robot om zich heen verzamelen om te vechten in de oorlog tussen Hyrule en Calamity Ganon. Age of Calamity speelt zich dan ook honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af.

Daarnaast toonde Koei Tecmo dertien minuten aan nieuwe gameplaybeelden van de hack 'n slash-game. Daarin zijn onder andere de moves van Link en Impa als speelbare personages te zien, evenals de beschikbare Sheikah Slate-vaardigheden.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt op 20 november voor Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben zo ongelofelijk ready voor deze game!

0
test

@Lord Ganon kan ik snappen. Langzaamaan begin ik ook meer trek te krijgen in deze game, wat me dan tegelijk opnieuw doet realiseren, er zit te weinig verhaal in breath of the wild. Deze game als aanvulling daarop is denk ik wat hiervoor nodig is 😁.

0
test

@Jumpman eens. Dat is een van de mindere dingen aan BotW. Aan de andere kant, Nintendo heeft wel durven innoveren en dat waardeer ik wel. En ze maken het nu weer goed :D Beloofd wat voor Botw2 :)

0

Aanbevolen voor jou