Verhaalspoilers van The Last of Us: Part 2 uitgelekt

Verhaalspoilers van The Last of Us: Part 2 uitgelekt

Gisteren zijn er grote spoilers omtrent het verhaal van The Last of Us: Part 2 uitgelekt.

Online zijn er video's van tussenfilmpjes en gameplay verschenen, waaronder enkele scènes die erg belangrijk zijn voor het verhaal. De meeste video's zijn door Sony weer van Reddit en YouTube gehaald, maar mensen hebben de beelden in het bezit en plaatsen deze dus regelmatig opnieuw op internet. Dat betekent dat mensen die niets over het verhaal van The Last of Us: Part 2 willen weten, vanaf nu goed moeten oppassen wanneer ze op internet zijn.

Sinds The Last of Us: Part 2 eerder dit jaar voor onbepaalde tijd werd uitgesteld vanwege het coronavirus, beginnen beelden van de game steeds vaker uit te lekken. Het is niet duidelijk waar deze beelden precies vandaan komen. Sony en ontwikkelaar Naughty Dog hebben nog geen nieuwe releasedatum gegeven voor de PlayStation 4-game.

Gamer.nl plaatst bewust geen beelden, beschrijvingen van de gelekte beelden of links naar de beelden van The Last of Us: Part 2.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ai slordig, dit kan voor vele zomaar de ervaring flinke schade toedoen. Succes met het ontwijken van de berichten. Klein applaus voor gamer.nl om hier integer mee om te gaan (mag ook wel na mijn tirade na de life is strange 2 blunder..

0
test

Moet je voorstellen wat voor een extreem kut leven je moet hebben dat je besluit om iets voor miljoenen mensen te verpesten. Mocht mijn leven ooit zo kut worden flikker ik mezelf voor een trein of van een brug af want als m'n leven zo kut is wil ik niet doorgaan.

0
test

@poklaan Heel veel mensen willen spel niet spelen maar alleen het verhaal weten voor hun maakt het niet uit. Al begrijp ik je punt zeker. Last of Us is voor mij echt een overrated spel. Het is zeker geen slecht spel maar toch wat ik allemaal lees en hoor zie ik zelf niet in het spel terug. Deel 2 word sws wel beter dan deel 1 als ik naughty dog goed ken.

0

Aanbevolen voor jou