Verfilming Uncharted begint mogelijk begin 2015 | Gamer.nl

Verfilming Uncharted begint mogelijk begin 2015 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens Gordon is het plan om begin 2015 te starten, maar eer dat kan gebeuren moet er nog wel een acteur worden gevonden die de rol van hoofdrolspeler Nathan Drake op zich kan nemen. Gordon wil zich richten op een acteur die de rol van de digitale avonturier goed kan vertalen naar het witte doek en spreekt specifiek uit dat hij niet wil gaan voor een bekendere acteur die minder in de rol past.

Gordon: "De game zit zo goed in elkaar dat je iets hebt om aan te voldoen. Met geen mogelijkheid besluiten we het tegengestelde te doen en iemand te kiezen die bekend is, maar niet kan acteren." Eerder maakte Seth Gordon al de film The King of Kong: A Fistful of Quarters. Deze documentaire draait om de strijd tu en de profe ionele gamers Billy Mitchell en Steve Wiebe. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou