Verdun uitgesteld naar oktober | Gamer.nl

Verdun uitgesteld naar oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In eerste instantie zou de game deze maand lanceren, maar deze releasedatum weet de ontwikkelaar niet te halen. Als reden geeft de studio aan dat Verdun eind juli als Steam Early Acce -titel een groot verkoopsucces kende en daardoor veel nieuwe spelers kon verwelkomen. Deze nieuwe groep spelers had veel positieve input, die nu in de game verwerkt gaat worden voordat de game officieel lanceert. Ondertu en telt de game meer dan 85.000 spelers, meldt Blackmill Games.

De game wordt daarom uitgesteld naar oktober, maar een exacte nieuwe releasedatum is niet gegeven. Vorig jaar bekeek Gamer.nl een vroege versie van Verdun. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou