Verborgen 3D-modus in Prison Architect ontdekt | Gamer.nl

Verborgen 3D-modus in Prison Architect ontdekt | Gamer.nl

Een oplettende gebruiker heeft een verborgen 3D-modus gevonden in Prison Architect. Normaal wordt de game van bovenaf getoond in 2D, maar met de 3D-modus kunnen spelers hun zelfgemaakte gevangenissen vanuit een geheel ander perspectief bekijken.

De 3D-modus wordt geactiveerd via de extra instellingen in het spel. Het vakje wat moet worden aangeklikt is in een hoekje van het menu verstopt en is nagenoeg onzichtbaar. Wanneer gebruikers met hun muis hier overheen gaan verandert het vakje alleen lichtelijk van kleur. Na het selecteren van de 3D-modus volgt een lange wachtijd. Hierna kunnen spelers alle hoeken van hun gevangenis inspecteren vanuit het nieuwe perspectief.

Niet alle voorwerpen worden correct weergegeven. Objecten als bedden en tafels blijven in 2D-vorm, terwijl douchekoppen wel in 3D zijn gemodelleerd. In onderstaande video laat Youtuber TheLogicalTakeDown de verborgen modus in actie zien. Op Twitter liet ontwikkelaar Gary Chambers weten blij te zijn dat iemand na vijf maanden de 3D-mogelijkheid heeft gevonden.

Prison Architect is nu beschikbaar op pc, in de lente wordt de gevangeni imulator ook uitgegeven voor PlayStation 4 en , Xbox 360 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou