Verander seizoenen in vervolg op LostWinds | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In LostWinds: Winter of the Melodias valt niet alleen de wind te beïnvloeden, maar ook de seizoenen. Op elk moment in het spel kan er gewi eld worden tu en de zomer en winter. Zo zal in de winter water bevriezen en ontstaat uit vochtige lucht sneeuw. Uiteraard zullen spelers van deze verschillen gebruik moeten maken bij het oplo en van de puzzels.

Ook het spelen met de wind blijft een belangrijke rol spelen in Winter of the Melodias. Het personage wordt immers niet rechtstreeks bestuurd, maar moet met windvlagen in de juiste richting gedreven worden. De mogelijkheden hiervoor zijn uitgebreid met onder andere een cycloon die vijanden omver blaast, muren doorboort en hoofdfiguur Toku een stukje met zich mee kan nemen. Wanneer LostWinds: Winter of the Melodias op WiiWare zal verschijnen is nog niet bekend.

Goed ontvangen

Het originele LostWinds werd door critici goed ontvangen, maar de korte speelduur was voor veel spelers een nadeel. Kort na de uitgave van de game liet Frontier al weten bezig te zijn aan een vervolg.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou