Vecht om Troje in Warriors: Legends of Troy | Gamer.nl

Vecht om Troje in Warriors: Legends of Troy | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Afhankelijk van welke rol er gekozen wordt, krijgt de speler een geheel andere verhaallijn voorgeschoteld. De Grieken zijn er op uit Troje te veroveren, de Trojanen willen dat kosten wat kost voorkomen. Beiden worden ze geholpen door de goden, die mythologische wezens op de vechtende menigte loslaten. Tecmo Koei hoopt Warriors: Legends of Troy aankomende herfst voor Xbox 360 en PlayStation 3 op de markt te brengen.

Warriors: Legends of Troy draait om grootschalige gevechten met een strategisch tintje. Wapens van gesneuvelde vijanden kunnen worden opgepikt en gebruikt. Met een harde stoot met het schild zijn vijanden tegen de grond te werken, waarna ze met een speer zijn te doorspiesen. Maar wie moedig is, gebruikt zijn blote handen om de oorlog te winnen. Uit de eerste trailer blijkt dat de Grieken hiertoe ook de beschikking hebben over het bekende Paard van Troje.

 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou