Vastlopers in Splinter Cell: Conviction opgelost | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het probleem is nu opgelost. Iedereen kan weer spelen zonder verdere problemen", aldus een woordvoerder van Ubisoft. "Iedereen kan de update nu downloaden die het probleem verhelpt." Spelers in de Verenigde Staten meldden kort na het uitkomen van de game dat Splinter Cell: Conviction vastliep in het tweede level, maar ook op andere punten in de game.

Eerst gaf Ubisoft het advies om de cache van de harde schijf leeg te maken en om de Xbox 360 opnieuw op te starten zonder in te loggen op Xbox Live. Met de oplo ing van Ubisoft zijn deze maatregelen niet langer noodzakelijk. De Xbox 360-versie van Splinter Cell: Conviction komt morgen officieel uit in Europa, maar diverse winkels verkopen de game vandaag al. De PC-versie volgt over twee weken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou