Vandaag persconferentie over The Beatles in Rock Band 2 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Volgens The Wall Street Journal hebben The Beatles een licentie verstrekt aan MTV Networks, eigenaarsvan Harmonix, om Beatles-liedjes te gebruiken. Samen met Apple Corps Ltd., de door The Beatles in 1968opgerichte productiemaatschappij, geeft MTV Networks vandaag eenpersconferentie waarin een grote aankondiging wordt gedaan over een'exclusieve overeenkomst over een wereldwijd muziekproject'.

Een webredacteur van Kotaku meldt dat hij een email ontving waarin staat vandaag de persconferentie zal plaatsvinden. Volgens deze redacteur zal ook de PR manager van Rock Band 2 aanwezig zijn bij de conferentie. Dit nieuws kan een klap in het gezicht zijn voor EA's concurrent Activision dat ook al tijden jaagt op de rechten van Beatles-liedjes voor zijn Guitar Hero-franchise.

Op zich is dit een unieke gebeurtenis, want Apple Corps Ltd is erg terughoudend met het verstrekken van toestemming voor het gebruik van hun liedjes. Zo weigert men tot nu toe nog steeds om liedjes van de Beatles tegen betaling aan te bieden op onder andere het populaire iTunes.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou