Vampire Survivors-dlc Tides of the Foscari komt op 13 april uit

Vampire Survivors-dlc Tides of the Foscari komt op 13 april uit

Met een nieuw gebied, nieuwe personages en wapens

Op 13 april komt de tweede uitbreiding voor Vampire Survivors uit, genaamd Tides of the Foscari.

Dat heeft de ontwikkelaar aangekondigd. Net als de vorige uitbreiding gaat deze dlc 1,99 euro kosten. Er wordt een nieuw gebied toegevoegd in de vorm van Lake, een groot bos dat hevig is geïnspireerd door sprookjes, folklore en West-Europa. In het midden van het bos ligt The Foscari Academy, waar nieuwe generaties aan strijders en geleerden worden opgeleid.

Naast het nieuwe gebied bevat de uitbreiding acht nieuwe personages, dertien nieuwe wapens, zeven nieuwe muzieknummers en 21 achievements. Meer details kunnen op Steam gelezen worden.

In het vorig jaar uitgekomen Vampire Survivors besturen spelers een automatisch aanvallend personage tussen talloze golven aan vijanden. Het pc-spel is verkrijgbaar op pc, Xbox-consoles, Game Pass, iOS en Android. Gisteren werd de game uitgeroepen tot spel van het jaar bij de Bafta Game Awards.

Gamer.nl gaf een 9 aan de game: "Vampire Survivors kan zich ondanks de uitzonderlijk simpele gameplay prima meten met de grootste titels op de releaselijst van 2022. De bijzondere combinatie van bullet hell, roguelike en Castlevania moet je simpelweg gespeeld hebben. Maar wees gewaarschuwd: er is geen weg meer terug.

Vampire Survivors
Vampire Survivors
Vampire Survivors

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou