Valve zoekt oplossing voor weggaande Dota 2-spelers | Gamer.nl

Valve zoekt oplossing voor weggaande Dota 2-spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Valve stelt voorop dat het de speelervaring van legitieme spelers niet wil verpesten en zegt te snappen dat er vele oorzaken zijn voor het feit dat spelers soms even niet meer achter hun keyboard kunnen zitten. Dit hoeft volgens de ontwikkelaar niet te betekenen dat iemand bewust een speelse ie verlaat, maar of dat echt niet het geval is, blijft iets wat niet gedetecteerd kan worden. 

Valve zal daarom beginnen met het daadwerkelijk testen van maatregelen tegen vroegtijdige spelverlaters. Voorheen hield de studio zich enkel bezig met het verzamelen van data over het fenomeen. Welke maatregelen het precies gaat treffen, is nog niet bekend. Valve benadrukt wel dat het testen van een oplo ing niet meteen betekent dat de uiteindelijke versie hier ook gebruik van zal maken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou