Valve: 'Move en 3D pas in Portal 3' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"[Move en 3D] zullen moeten wachten tot Portal 3 of een andere titel. We gaan dit niet ondersteunen in Portal 2," zei Lombardi. Op de E3 noemde Valve-baas Gabe Newell Portal 2 voor de PlayStation 3 wel "de beste versie". Op de vraag van het tijdschrift of Valve Left 4 Dead naar de PlayStation 3 gaat brengen, antwoordde Lombardi: "Wie weet wat de toekomst ons gaat brengen?"

Lombardi zegt dat de fouten met betrekking tot de PS3, zoals de lancering van een port van The Orange Box die problemen kende met de framerate, verleden tijd zijn. "[Het hebben van een team dat zich specifiek op de PlayStation 3 richt] stelt ons in staat onze producten intern te ontwikkelen, wat voor ons onmisbaar is om de hoogst mogelijke kwaliteit producten te kunnen leveren."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou