Valve lanceert Half-Life: Alyx mod-ondersteuning

Valve lanceert Half-Life: Alyx mod-ondersteuning

Valve heeft officiële mod-ondersteuning voor Half-Life: Alyx gelanceerd.

De maker heeft verschillende tools beschikbaar gesteld om allerlei aspecten van de game aan te passen. Zo kunnen levels worden aangepast, complexe animaties worden gecreëerd en nieuwe effecten worden gemaakt. Een volledige lijst met middelen is te vinden op Steam.

Te inspiratie heeft Valve een aantal voorbeeldmods toegevoegd op de Steam Workshop-pagina van Half-Life: Alyx. Ook verschijnen de eerste mods van gebruikers, zoals een level van Portal 2 en een Horde Mode. De mod-ondersteuning is momenteel nog in bèta en wordt in de komende weken bijgewerkt door Valve.

Het bedrijf maakte onlangs ook bekend dat Half-Life: Alyx met een USB 2.0-kabel speelbaar is op Oculus Quest via de pc. Voorheen moesten gebruikers daarvoor een prijzige USB 3.1 Type C-kabel aanschaffen.

Half-Life: Alyx kreeg op Gamer.nl een 9,5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is goed nieuws!

0
test

Ik zit echt al wekenlang op een rift s te azen om deze game te kunnen gaan spelen maar helaas nog steeds overal uitverkocht :(

0
test

@Whitewolf1988 dan koop je toch de quest? Is nu ondertussen echt een betere keuze doirdat je the best of both worlds nu hebt met die link optie (en overigens via fatsoenlijke wifi zou je ook nog draadloos kunnen blijven). Als ik nu een keuze zou moeten maken, zou ik voor de quest gaan, maar heb zelf al enige tijd de HTC Vive Pro.

0
test

@SuperDre wat ik tot dusver gelezen heb lijkt de rift s net even iets beter te zijn qua beeldkwaliteit dus vandaar dat mijn keuze op de rift s is gevallen.

0

@SuperDre Ik heb de quest en het is een fantastisch apparaat, maar de comfort level is echt dramatisch. Dan zou je moeten modden (FrankenQuest). Maar heb je weer een Deluxe Audio Strap nodig en die zijn best prijzig,

0

Aanbevolen voor jou