Valheim is meer dan tien miljoen keer verkocht

Valheim is meer dan tien miljoen keer verkocht

Valheim is inmiddels meer dan tien miljoen keer verkocht.

Dat hebben Coffee Stain en Iron Gate Studio aangekondigd. “Valheim is meer dan tien miljoen keer verkocht. Bedankt iedereen die ons heeft geholpen om de mijlpaal te bereiken. Toen we de game uitbrachten, hadden we dit in onze wildste dromen niet durven voorstellen."

De survivalgame Valheim is sinds februari 2021 speelbaar op pc. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Graag gedaan hoor, met ons groepje zijn we weer opnieuw hardcore bezig. We hebben het spel al uitgespeeld op de "normale mode", maar nu zijn we bezig om het spel te doen zonder minimap en kaart. Dat is een heel ander avontuur, ben zelfs al flink verdwaald geweest maar dat is juist weer deel van de nieuwe ervaring. Als je al klaar bent met Valheim dan kan je aanraden om een keer zonder kaart te spelen :)

0
test

@-JK- Kun je deze ook blokkeren op de server? Wij hebben het nu 2x uitgespeeld. Eerste keer met vieren, daarna met twee. Maar beide keren gewoon normal. Spelen jullie dan ook zonder portals of dat dan toch niet? :P

0
test

@Sabor je kan het alleen voor jezelf blokkeren, je zou dan elkaar wel moeten vertrouwen hetzelfde te doen. Portals maken we wel gebruik van, alleen kan je niet met ore en bars er doorheen dus het blijft wel een hoop gereis. De grootste uitdaging is de bosses vinden, normaal krijg je die op je kaart te zien, maar nu mag je alles gaan ontdekken tot je het altaar per ongeluk tegen komt. Tot nu toe hebben we 2 bosses kunnen killen, zaten alle 2 op ons enorme begin eiland (4 uur lang langs de kust gelopen hopen op een herkenningspunt)

0
test

@-JK- Was niet heel enthousiast over Valheim, maar zonder map lijkt me zeker het proberen waard. Ik weet nog dat we Don't Starve gingen doen zonder map, ook een compleet nieuwe ervaring.

0
test

Early access. Er wordt aan gewerkt, maar de beloftes (roadmap) die ze eerst maakten zijn niet waargemaakt. Prima game, maar ga uit van weinig updates als je de game nog gaat halen.

0

Aanbevolen voor jou