Valheim is inmiddels vier miljoen keer verkocht

Valheim is inmiddels vier miljoen keer verkocht

Valheim is inmiddels meer dan vier miljoen keer verkocht.

Dat hebben ontwikkelaar Iron Gate Studio en uitgever Coffee Stain aangekondigd. Het is nog maar vijf dagen geleden dat werd aangekondigd dat de drie miljoen verkochte exemplaren waren bereikt.

Valheim kwam op 2 februari als Early Access-game uit en het spel is dus in iets meer dan drie weken al vier miljoen keer verkocht. De ontwikkelaar benadrukt dat afgelopen weekend een half miljoen gelijktijdige spelers met het spel bezig waren en dat er in totaal al voor 10.000 jaar het spel is gespeeld.

De survivalgame Valheim kan alleen of met twee tot tien spelers doorlopen worden. Het spel speelt zich af in een gigantische, procedureel gegenereerde wereld. Men kan als Vikingen samenwerken om de computergestuurde vijanden te verslaan en te overleven in de tiende Noorse wereld. 

Valheim

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zo en dan nu een paar ontwikkelaars erbij en content pompen!

0
test

@Pinopokie Content pompen? Ik zit er 45 uur in, net de 2e boss verslagen en heb niet het idee dat er content te weinig is. Totaal niet zelfs. Wat mis jij nog aan content? Ik vind de game vol met leuke geheimen om te ontdekken, alleen al het bouwen en verzamelen om meer te bouwen heeft mij goed bezig gehouden. Meer dan een CP2077, en dat voor 17 euro.

0
test

@Derper Same here. Al 65 uur en ook tussen de 2e en 3e boss in ergens. We spelen met 7 op een server maar 4 actief. Samen nieuwe gebieden ontdekken en grondstoffen verzamelen. Superleuk! Alleen geen tijd meer om te slapen helaas maarja. :P

0

Aanbevolen voor jou