Vader Immortal komt naar PlayStation VR

Vader Immortal komt naar PlayStation VR

De episodische Vader Immortal-reeks komt naar PlayStation VR.

De drie Star Wars-games, die verder alleen op pc beschikbaar zijn via de Oculus Rift en Quest, komen als één pakket naar de PSVR. Creative director Mark Miller vertelt in zijn blogpost op PlayStation Blog over de uitdaging van het brengen van de games naar PSVR.

In de game besturen spelers een smokkelaar vlakbij de thuisplaneet van Darth Vader, Mustafar. Aan het begin van de eerste van de drie episodes worden spelers gevangen genomen door Vader en naar zijn basis gebracht. De game speelt zich af tussen Revenge of the Sith en A New Hope.

Vader Immortal moet ergens deze zomer naar PSVR komen, maar meer details zijn er nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Da's tof! Beetje twijfel om een Oculus Quest te halen, nu weer een reden minder. Denk dat ik wacht op PSVR 2.

0
test

@clandestine666 Dan kun je nog wel een tijd wachten, want de opvolger voor de Quest (waarschijnlijk alleen maar marginale verbeteringen wat betreft resolutie, maar wel grotere verbetering wat betreft CPU/GPU) welke einde van het jaar al waarschijnlijk gaat komen.

0
test

@SuperDre Naja wat ik bedoel is dat ik de huidige PSVR aan de PS5 ga hangen. Ik heb al een (aanbetaalde)preorder dus dat is nu het meest logisch nu. De huidige bril gaat sowieso profiteren van de krachtige hardware. Een relatief kleine upgrade zie ik dan ook weer niet echt zitten, ik heb bijna een jaar geleden al een PS4 Pro gekocht speciaal voor de betere resolutie in de headset. Was het waard vind ik zelf, het is een duidelijk verschil bij veel Pro Enhanced PSVR-titels maar niet wereldschokkend. Totaal irrelevant is dat ik pas met Skyrim VR begonnen ben, ik kende Skyrim niet maar ik heb de trip van m'n (game)leven. Hoe bedoel je escapisme sjeezus.. Was Sony niet met VR begonnen dan had ik absoluut de Oculus Quest.

0

En nu maar hopen dat er een PSVR exclusive naar de Oculus Home komt (Resident Evil 7?).

0

Aanbevolen voor jou