Vacature hint mogelijk naar vervolg op Ghost of Tsushima

Vacature hint mogelijk naar vervolg op Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima-ontwikkelaar Sucker Punch heeft een vacature geplaatst waaruit mogelijk af te leiden valt dat de studio aan een vervolg op de samoeraigame werkt.

Uit de vacature blijkt dat men bij Sucker Punch op zoek is naar iemand die een narratief kan schrijven dat zich afspeelt in het Feodale Japan. Ook moet deze persoon "kennis over de geschiedenis van Feodaal Japan" hebben.

Hoewel dit niet direct bevestigt dat men bij Sucker Punch van plan is om aan een vervolg op Ghost of Tsushima te werken, maakt dit de kans wel groter. Het eerder dit jaar verschenen Ghost of Tsushima speelt zich immers ook in het Feodale Japan af.

Vorige week verscheen er nog een gratis update voor Ghost of Tsushima. Daarin zat onder andere een New Game+-modus, alsmede een geheel nieuwe multiplayermodus met van de open spelwereld afgezonderde coöperatieve missies. De PlayStation 4-game kan ook op de op 19 november uit te komen PlayStation 5 afgespeeld worden, en draait volgens de ontwikkelaar in een framerate tot 60 fps. Ook de laadtijden zijn dan korter.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben erg benieuwd ghost of thushima was een heerlijke game geen masterpiece maar zeker heel tof. En denk dat ze met een deel 2 iets geweldige kunnen doen.

0
test

@rpenning Mee eens!

0

metkennis, dit moet met kennis zijn.

0

Aanbevolen voor jou