Update: Vroege 3DS-eigenaren kunnen New 3DS eerder bestellen | Gamer.nl

Update: Vroege 3DS-eigenaren kunnen New 3DS eerder bestellen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Update: Nintendo zegt tegenover Eurogamer dat het bedrijf geen details kan geven over welke Nintendo-amba adeurs in aanmerking komen voor de Amba ador Edition van de New 3DS. Het blijkt dat niet alle amba adeurs het aanbod hebben ontvangen. Een woordvoerder van Nintendo zegt dat "de aanbieding enkel via de e-mail gaat en voor een select aantal Club Nintendo-leden geldt die aan specifieke criteria voldoen". Wat deze criteria zijn kan het bedrijf niet zeggen.

Oorspronkelijk bericht: Mensen die hun 3DS voor de prijsverlaging van 12 augustus 2011 kochten, konden lid worden van een speciaal amba adeursprogramma om gratis NES- en Game Boy Advance-games via de eShop te krijgen. Deze mensen krijgen nu in hun mail een aanbieding voor een exclusieve New 3DS-bundel die uitkomt voor de officiële Europese release van de New 3DS. Het is niet bekend wanneer de bundel precies geleverd wordt. Het gaat specifiek om de New 3DS, niet de New 3DS LL.

Amba ador Edition

De bundel gaat 199,99 euro kosten en is nog tot 12 januari te bestellen. De zogeheten Amba ador Edition-bundel bevat een witte New 3DS met exclusieve Amba ador-cover plates en een set Super Smash Bros.-plates. Deze cover plates zijn op de 3DS te zetten en gebruikers kunnen deze verwi elen.

Verder bevat de bundel een wit oplaadstation. Een oplaadkabel is niet inbegrepen. Gebruikers kunnen deze kabel los aanschaffen of een kabel van hun oude 3DS gebruiken. Een exacte Europese releasedatum voor de New 3DS is niet bekend, wel komt de handheld hier dit jaar nog uit. De normale editie van de New 3DS gaat omgerekend zo'n 116 euro kosten.

New 3DS

Nintendo's New 3DS heeft twee analoge sticks en twee extra schouderknoppen. Ook is de proce or van de handheld verbeterd en bevat de New 3DS NFC-technologie waardoor het apparaat onder andere amiibo kan scannen. Daarnaast is de batterijduur van de New 3DS verbeterd: hij moet nu tot 7 uur meegaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou