Update Switch-versie Rime verbetert prestaties | Gamer.nl

Update Switch-versie Rime verbetert prestaties | Gamer.nl

Er komt vandaag een update uit voor de Switch-versie van Rime die de prestaties van de game aanzienlijk moet verbeteren.

De Switch-versie van de avontuurlijke game kwam vorig jaar onder vuur te liggen. Niet alleen kwam de game later uit dan op andere platformen en was hij duurder, het spel draaide ook een stuk minder goed dan op andere systemen. Grafisch en qua framerate kon de Switch-versie zich niet meten met de andere edities.


Update 1.0.2. komt vandaag naar de Switch en moet volgens de ontwikkelaar veel goed maken. De graphics worden hiermee verbeterd, en ook de framerate moet stabiel worden. Ook filmpjes zien er beter uit.

De ontwikkelaar laat weten dat het niet de bedoeling was de verbeteringen zo laat toe te voegen. Mensen die de game op Switch spelen en op pc de andere game van de studio spelen, Dreadnought, krijgen daarom wat in-game goodies voor laatstgenoemde titel. Men kan naar support@greybox.com mailen met als onderwerp 'RiME Switch Dreadnought Bundle' om deze extra's te verkrijgen.

Hieronder zijn enkele vergelijking creenshots te zien van de Switch-game voor en na de update.

Media has no description
Media has no description
Media has no description

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou