Het resultaat hiervan is nog niet officieel bekendgemaakt, maar later vandaag vindt er een hoorzitting plaats over de veiling. Mogelijk wordt daarna bekend wat er met THQ gebeurt en wie er (delen van) het bedrijf heeft gekocht.

Tot die tijd is het nog niet met zekerheid te zeggen welke partij als hoogste bieder uit de bus is gekomen. Sega zou dus volgens geruchten interesse getoond hebben in Relic, de Duitse uitgever Koch Media op zijn beurt in Saints Row-ontwikkelaar Volition. 

Update: de studiobaas van Relic, Alex Peters, blijkt sinds begin dit jaar voor Activision te werken.

Tweede update: De Duitse website GamersGlobal zegt uit betrouwbare bronnen vernomen te hebben dat Relic voor 26 miljoen dollar verkocht is aan Sega, dat de Homefront-rechten voor 0,5 miljoen naar Crytek gaan en dat Koch Media het spel Evolve heeft overgenomen, van Left 4 Dead-studio Turtle Rock. Er is echter nog steeds geen officiële berichtgeving naar buitengekomen. Deze volgt mogelijk vanmiddag, wanneer de hoorzitting begint.  

South Park: The Stick of Truth

Verder zou ook Ubisoft een officieel bod in hebben gediend, onder meer voor South Park: The Stick of Truth. Ook dit kan nog niet worden bevestigd, al zou het wel betekenen dat het geschil tussen THQ en South Park Digital Studios is opgelost. De precieze toedracht van deze boden blijft mogelijk geheim, omdat alleen THQ, crediteurs en potentiële kopers bij de veiling aanwezig mochten zijn.