Update: PlayStation Network ondervindt wederom connectieproblemen | Gamer.nl

Update: PlayStation Network ondervindt wederom connectieproblemen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Update 2: PlayStation Europe geeft aan dat alle problemen verholpen zijn en de online services weer beschikbaar zijn. 

Update: PlayStation Europe laat weten dat de problemen op de PlayStation 3 zijn verholpen en kijkt nu naar de problemen op de PS4.

Origineel bericht: PlayStation Europe laat weten: "We ondervinden momenteel kleine netwerkconnectiviteitsproblemen op PSN & [Sony Entertainment Netwerk]-netwerken. We zijn aan het kijken, bedankt voor jullie geduld." Gebruikers die momenteel op de PlayStation 4 proberen te verbinden met internet, krijgen een foutcode die afgelopen zaterdag ook naar boven kwam toen de hackersgroep LizardSquad verantwoordelijkheid opeiste voor een DDOS-aanval op Sony's online diensten

Een uur geleden plaatste dezezelfde hackersgroep een tweet waarin het Sony vraagt 'hoeveel dollars er zijn betaald voor Prolexic', een beveiliging die bedrijven helpt om DDOS-aanvallen te weren. Mogelijk gaat het dus om een nieuwe aanval van deze hackersgroep. Zodra er meer informatie bekend wordt, wordt dit aan dit nieuwsbericht toegevoegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou