Update online-gedeelte Tekken 6 verschijnt 26 november | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update moet de online-gameplay op meerdere punten verbeteren. Zo moet het spel sneller reageren op de acties van de speler. Daarnaast wordt de mogelijkheid toegevoegd om prioriteiten in te stellen bij het zoeken naar een online-gevecht, zoals rang van de tegenstander of de sterkte van de internetconnectie. Ook moet deze internetconnectie accurater in beeld gebracht gaan worden en krijgen spelers de mogelijkheid om een wedstrijd te annuleren als de verbinding niet goed genoeg is.

Coöperatief

De update brengt niet de mogelijkheid met zich mee om de Scenario Campagne-modus coöperatief online te spelen. Dit moet later deze winter als aparte download verschijnen, zo maakte de ontwikkelaar bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou