Update om Xbox 360-games te kopen verschijnt binnenkort op Xbox One | Gamer.nl

Update om Xbox 360-games te kopen verschijnt binnenkort op Xbox One | Gamer.nl

Microsoft heeft bekendgemaakt welke nieuwe functies Xbox One-gebruikers binnenkort via een update kunnen verwachten. Onder andere de mogelijkheid om Xbox 360-games te kopen wordt toegevoegd.

Sinds vorig jaar is het mogelijk om backwards compatible Xbox 360-games te spelen op Xbox One. Op dit moment kunnen digitale titels gekocht worden via de browser of via een Xbox 360. Met de update wordt een extra categorie toegevoegd met games die speelbaar zijn op een Xbox One.

Hiernaast wordt het aantal gebruikers in party chat verhoogd. Sinds eind vorig jaar werd dit aantal verhoogd naar twaalf. Met de update wordt dit aantal nogmaals verhoogd naar zestien. Dit geldt ook voor de Xbox-app op mobiele apparaten.

Andere toevoegingen zijn de mogelijkheid om de lengte van opgenomen gameplay aan te pa en, snellere toegang tot achievements en de optie om avatars te vergelijken.

De update op Xbox One is vanaf vandaag beschikbaar voor Preview-leden. Bèta-testers van de Xbox-app kunnen vanaf morgen de update uitproberen. Het is nog niet bekend wanneer de update voor alle gebruikers beschikbaar wordt gesteld.

Backwards compatible 360
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou