Update: Handelsmerk The Last Guardian verlopen | Gamer.nl

Update: Handelsmerk The Last Guardian verlopen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Update: Sony Computer Entertainment Europe zegt tegenover VideoGamer.com dat The Last Guardian nog steeds in ontwikkeling. Het bedrijf heeft geen uitspraken gedaan over het verlopen van het handelsmerk.

Oorspronkelijk bericht: In het document is te lezen dat Sony op 16 februari afstand deed van het handelsmerk. Een expert zegt tegenover Venturebeat dat Sony het handelsmerk tot drie keer toe heeft verlengd. De deadline voor de recentste verlenging was 15 januari, Sony heeft het handelsmerk toen niet verlengd.

Dat kan door een fout gebeurd zijn: de werknemer met Sony's handelsmerken onder haar hoede werkt namelijk sinds begin dit jaar niet meer bij de elektronicagigant. Wel heeft Sony nog twee maanden de tijd om het handelsmerk alsnog te verlengen, hoewel het bedrijf dan wel meer geld moet betalen omdat het de deadline gemist heeft.

Nadat Team ICO The Last Guardian in 2009 aankondigde, bleef het vrijwel stil rond de titel. Sony liet in 2013 weten dat de game niet geannuleerd was en zei in 2014 de game te tonen wanneer hij af is. Eind 2014 zei Team ICO dat The Last Guardian nog in ontwikkeling is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou