Update: Fable Heroes officieel onthuld | Gamer.nl

Update: Fable Heroes officieel onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Update 15.15: Microsoft heeft Fable Heroes zojuist officieel onthuld. Het spel is sinds vorig jaar april in ontwikkeling en wordt later dit jaar uitgebracht via Xbox Live Arcade. Een exacte datum werd niet gegeven, maar zeker is dat de game voor Fable: The Journey uitkomt, dat waarschijnlijk op 4 september verschijnt.

Oorspronkelijk bericht: Fable Heroes wordt ontwikkeld door Lionhead Studios en is volgens de vermelding op Xbox Live Marketplace een tekenfilmachtige hack-and-slash-game. Dit blijkt ook uit de screenshots die zijn verschenen. De game is coöperatief speelbaar met vier personen. De spelers kiezen elk een held van Albion en werken zich gezamenlijk door horden vijanden heen.

Tijdens het avontuur verdienen de spelers munten waarmee items, upgrades en nieuwe personages vrijgespeeld kunnen worden in zowel Fable Heroes als Fable: The Journey voor Xbox 360. Die laatste game komt volgens Xbox.com uit op 4 september.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou