Update: Nintendo onderzoekt cloud saves Animal Crossing: New Horizons

Update: Nintendo onderzoekt cloud saves Animal Crossing: New Horizons

Update: Nintendo heeft nu officieel op de verwarring href="https://topics.nintendo.co.jp/article/13a78d5d-6e1e-433e-83d3-9166e5b1a992" rel="noopener noreferrer" target="_blank">gereageerd</a>omtrent de cloud saves voor Animal Crossing: New Horizons. Gisteren meldden wij het nieuws dat het waarschijnlijk niet mogelijk wordt om je Animal Crossing-data over te zetten naar een andere Nintendo Switch.

Nintendo bevestigt dat de game niet de cloud save-mogelijkheid voor Nintendo Switch Online-abonnees gaat ondersteunen. Nintendo zegt dat ze echter aan het kijken zijn naar een mogelijkheid om een back-up te maken van de savegames, zodat spelers toch hun progressie kunnen meenemen naar een nieuwe Switch. Het is nog niet duidelijk of de oplossing voor de release van Animal Crossing: New Horizons beschikbaar is.

Origineel bericht: Het is waarschijnlijk niet mogelijk om je data van Animal Crossing: New Horizons over te zetten naar een andere Nintendo Switch. Dat blijkt uit de omschrijving op de Duitse doos van de game.

Onlangs werd nog bekendgemaakt dat je met vier mensen lokaal kan samenspelen en dat je maar één eiland in de game kan maken per Switch-console. Nu lijkt het erop dat de savedata van de game via de cloud niet kan worden overgezet naar een andere Nintendo Switch. Dit blijkt uit een omschrijving op de Duitse doos van de game.

Animal Crossing

In de omschrijving staat dat het overzetten van data bij Animal Crossing: New Horizons niet ondersteund wordt. Eerder werd al bekendgemaakt dat het niet mogelijk is om de data van de game op te slaan in de cloud, dit om te voorkomen dat de dag of tijd niet meer kloppen als je een oude save opent. Veel fans hopen dat het wel mogelijk is om lokaal data over te zetten, maar het lijkt erop dat het niet gaat gebeuren.

Animal Crossing: New Horizons komt op 20 maart uit op Switch. In de game starten spelers op een onbewoond eiland, en verkennen zij op eigen tempo het eiland en de bewoners die zich komen vestigen

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Ja.

0
test

@denver Nee je bent alleen erg kortzichtig.

0

Aanbevolen voor jou