Update: COD: Advanced Warfare krijgt nieuwe Prestige-levels | Gamer.nl

Update: COD: Advanced Warfare krijgt nieuwe Prestige-levels | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Update: Sledgehammer Games heeft een patch vrijgegeven voor Call of Duty: Advanced Warfare op de Xbox 360 en Xbox One. De patch bevat onder andere een nieuwe Heavy Wapen en de nieuwe Prestige-levels.

Oorspronkelijk bericht: In de first person shooter kunnen spelers dankzij de 15 nieuwe Prestige-levels verder door groeien. Bij het behalen van elk van deze nieuwe levels wordt een nieuw Elite Loot-wapen vrijgespeeld. De hoogste rank, Grand Master Prestige, beloont spelers met speciale voorwerpen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou